уторак, 11. јануар 2011.

Омладина данас

Скоро је у медије изашао податак да су србски средњошколци међу најслабијима на свету!
Да су деца необразована јесте чињеница коју свако може да примети без икаквих истраживања. Не морамо сад да говоримо о успеху, односно оценама. Ево ја вам гарантујем да 90% онох који имају све петице да су пре свега лоши и покварени људи (тј, ако су женске обичне курветине, дволичне, глуме фине девојчице пред професорима и родитељима, а курвају се на све стране, од таквих ми је мука). Ако су то класични штребери, то вам је бубање најобичније, не знају шта уче, и не размишљају о томе. Такви људи немају своје ставове, свој живот, друштво. Оцене и јурњава за њима су им све, па им тако циљ оправдава средства, и тако постају лоши људи!
Њихово образовање су Б92 и ПИНК! Шта деца могу да виде на телевизији?
На ТВ-у у вестима непрекидно о тим хулиганима који су проблем бр. 1 у Србији! У паузи између вести ћете гледати како су се две лезбејке припремале за геј параду, гледаћете Великог брата, где ће се поново окупити сав шљам земље Србије, елита над елитом, курвештије, мајмуни који имају паре да нас купе а у животу нису мотику ухватили. А да, кад смо код мотике, на другој, још елитнијој телевизији, можете да гледате како се исто јавне личности сналазе кад замислите треба да раде, а ви им се дивите јер су први пут у животу узеле тигањ у руку! А кад се то заврши, нећете се досађивати, гледајте ЗВЕЗДЕ ГРАНДА, то је елита над елитом, моћићете да уживате у фасцинантим мелодијама са још лепшим текстовима, голодупасте певаљке са две крпе на себи ће играти, док ће се гошћа у емисији из све снаге трудити да подигне минић, како би сви видели да је случајно заборавила да обуче гаће! ''Курва минић подигне, па прави бизнис године''. Е онда изађите мало до града, имате шта да видите, препуне дискотеке копија оних о којима сам писао, курвице већ у 12 година облаче миниће и иду у дискотеке, за то време причајући шта је писало у данашњем Скандалу! Не знају ко је био Душан Силни, али знају да ли Ана Николић има целулит, и ко је копирао чију хаљину, диве се томе што се неки мајмун напио па је уватио неку фуксу и то пред камером папараца! Више је бре деце плакало кад је убијена горе поменута курвештија Ксенија Пајчин, него кад је умто Патријарх Павле!!!
О каквој то онда деци причамо?
А, да, то није све! Ту је омиљена тема – ФЕЈЗБУК!!! Деца већ у другом разреду праве профил на фејсбуку!!! Имам утисак да живе због фејсбука, све што раде, где год иду треба да се слика, а онда се то избаци на фејсбук, да би ти неко лајковао и бацио неки комент! Дане проводе на фејсбуку, зурећи у екран! Е, бре, како ја кад сам био други, трећи разред, са другаром правио сам кућице у дворишту од цигла са неког порушеног обора, уместо малтера мешали смо блато, јурцали смо се по брдима, ишли по шумама, купали се у реци, правили сплав... Да не причам даље...А шта они раде? Девојчице у 13 година праве 200 различитих што провокативнијих поза (које су видели на сликама певачица) и сликају се да би биле лајковане. Ако су баш толко ружне, направиће шишке, ставити наочаре које прекривају пола лица, и напућити усне! 
Ту је и то фамозно W, sory, pls и остали идиотизми. Скранаве језик и писмо које је неко чувао вековима!
И није ту готово, ту су и они квази-националист квази-четиници! Е ту је велики проблем, и мислим да због таквих многи прави националисти прилазе погрешним опцијама, а беже од четничког покрета! То су идиоти који се ложе на криминал, дрогу, и обавезно филм Ране! Шта ту даље треба рећи? Све је јасно, сви ми познајемо такве ликове!
То је нажалост слика данашње србске омладине! А на ТВ-у то нећете чути, лепше им је да причају о шачици неонациста који дивљају по улицама, навијачким групама иза којих стоје криминалци, да пљују Србију и СПЦ...

Нема коментара:

Постави коментар